Still in movement  [oplage: Max. 10. prijs €280,00 inclusief lijst]
Water heeft zoveel elementen die een rol spelen. Het is vloeibaar, de wind zet het in beweging, er is sprake van natuurlijke stroming, het spettert en kan van vorm en substantie veranderen (ijs, sneeuw worden). Het is doorzichtig, een zee of sloot bestaan nooit uit alleen water, het kan troebel en vies zijn – waterplanten en vissen bevatten, het weerspiegelt zijn omgeving en weerkaatst licht. Alleen een blauwvlak maakt nog geen goede weergave van water of een zeegezicht. Water is dynamisch, het beweegt, maar hoe die beweging en vorm te vangen geeft eindeloze mogelijkheden. – Kristin Stobbink

Water.Me.Every.Day  [oplage: Max. 10. prijs €250,00 inc. lijst]
Een bijzondere installatie bestaande uit een kleurenets en een blinddruk. Een serie die is geïnspireerd op de natuur en het vermogen van de mens om te leren.
Waar te zien: Galerie De Roos van Tudor, Leeuwarden

Water.Me.Every.Day, Kristin Stobbink, 2016, kleuren ets en blinddruk 40×21 cm

From.Wideness.To.Abattis [oplage: Max. 10. prijs €140,00 inc. lijst]
Een kleine installatie die bestaat uit vier kleurenetsen. De prenten zijn geïnspireerd op wind en water; hoe iets in het water beland en gevangen wordt.
Waar te zien: Galerie De Roos van Tudor, Leeuwarden

From.Wideness.To.Abattis, Kristin Stobbink, 2016, kleurenets 20x15cm


Nature’s smalls 
[oplage: 6 tot 8 *raadpleeg prent. prijs €115,00 inc. lijst]
De kleintjes van de natuur zijn natuurlijke fragmenten met gefragmenteerde titels.
Waar te zien: Kunstmaand Ameland 2017, Ameland

Nature’s smalls, Kristin Stobbink, 2016, kleurenets 15x10cm

Waar te koop: Vanaf July 2020 bij Galerie de Roos van Tudor te Leeuwarden uit een map te selecteren (vraag naar de blauwe collectors map). De prenten zijn met pass-partout en hand gedrukt certificaat verkrijgbaar.

Advertentie