Het Fries Grafisch Atelier (in Leeuwarden) wordt binnenkort officieel geopend.

FriesGrafischAtelier

Op vrijdag 6 maart wordt bij het Grafisch Atelier de nieuwe locatie officieel geopend, ter gelegenheid hiervan is er een expositie georganiseerd, muziek en een hapje en een drankje. Tijdens deze expositie is er overzicht te bezichtigen van de verschillende dingen die in de loop der jaren gemaakt zijn bij het Grafisch Atelier.

De expositie in het Grafisch Atelier is een overzicht expositie, dat houdt in dat er heel veel werk te zien is maar wel van elke kunstenaar één of twee werken. Meer lezen over het Grafisch Atelier? Klik hier om naar hun website te gaan.


2015-02-20 17.03.54
Grafisch Atelier Friesland
Haniasteeg 61
8911 BX Leeuwarden
tel: 058 2153110
info@grafischatelierfriesland.nl

Aanvang opening op vrijdag 6 maart om 15:30

Reguliere openingstijden:
Maandag t/m zaterdag 9:00-17:00
Advertentie